diumenge, 2 de juny del 2013

1ª Concentració de Bicicletes Clàssiques

Bon dia a tothom, 

I dic això, perquè amb aquesta nova publicació, segur que els amants de les bicicletes clàssiques acabaran de passar un feliç dia, ja que la setmana passada vaig rebre de l'Associació de Comerç de Sant Cugat del Vallès, un e-mail que deia:



Molt bon dia,

Ens es molt grat anunciar-vos la organització de la 1ª Trobada de Bicis Clàssiques de Sant Cugat i la 1ª Pedalada Nocturna, en el marc de la Shopping Night, que nosaltres anomenem “La Nit en Blanc” i que organitzem el proper dissabte 15 de juny.

Aquesta Trobada està co-organitzada per l’associació Sant Cugat Comerç i la botiga Clínic Bikes, la Unió Ciclista de Sant Cugat i Reciclone també col·laboren.


Podreu trobar tota la informació a www.lasetmanaenblanc.com i aquí .


De tota manera us adjuntem també el cartell de la Trobada i alguns banners per si ens voleu ajudar en la difusió d’aquesta activitat, tant penjant cartell físic a les vostres instal·lacions o amb els banners a les vostres webs o blogs., tot i que aquesta es la primera edició pretenem dur-la a terme anualment, així que esperem que us agradi i feu tota la difusió possible de la Trobada.

Qualsevol aclariment o interès en participar de la Trobada amb un estand o contribuir d’alguna manera en l’entrega de Premis o regals pels participants, no dubteu en contactar-nos.







Felicitar a l'Associació de Comerç de Sant Cugat per prendre aquesta iniciativa, ja que hi ha una mancança d'aquestes concentracions per aquestes contrades...

Espero veure-us a tots i a totes a Sant Cugat!!


Fins aviat
Vellabicibella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada